Közéleti stílus- és divatblog

Közízlés

Közízlés

Alekosz: Lennék politikus!

2015. június 30. - Matilla

Az Évszázad Évezred Interjúja következik.

alekosz0000.jpg

Közízlés: Mi a véleményed úgy általában a magyar politikusok öltözködéséről, stílusáról?

Alekosz: A politikusok öltözködését nagyban befolyásolja az, hogy éppen kormányon vannak-e, vagy pedig sem. Az öltönnyel kiegyezek, bár szerintem a ruhapénzt csak felveszik és egyáltalán nem ruhára költik. Kicsit túl európainak látom őket. Néha néha azért bele kellene vinni egy kis Nemzetet is a kinézetbe!

Közízlés: A női politikusokról is ugyanez a véleményed?

Alekosz: Apropó Nemzeti kinézet! No azért Morvai Krisztina kalocsai mintás ruhái szépek ugyan, de szerintem az már túl van tolva. És visszautalva arra, hogy a politikusok öltözködését nagyban befolyásolja az, hogy éppen kormányon vannak-e, vagy pedig sem, úgy értem, hogy érdekes mód, a kormányon lévő politikusok rendre meghíznak. Lásd: Morvai Krisztina. Rá sem lehet ismerni, amióta az EU parlamentbe került.

Közízlés: Véleményed szerint min kellene változtatniuk a megjelenésükkel kapcsolatban?

Alekosz: A kormánypártiak fogyjanak le, az ellenzék pedig hízzék meg!

Közízlés: Szerinted kik a legstílusosabb pasik a Parlamentben?

Alekosz: Véleményem szerint Pintér Sándor a legstílusosabb! Személy szerint nekem ő az első számú! Mind emberileg, mind politikai módszereit tekintve, mind kommunikációja, őt hozza nekem a legközelebb magamhoz. Tetszett, ahogyan Kazimir Annamária újságírót kezelte. Stílusból Jeles! Egyedül ő hordja úgy a nyakkendőt, hogy az ingei gallérjain gomb található, ami közé teszi be a nyakkendőt. Stílusos, de csak nála! Amúgy Orbán Viktornak jól állnak a kockás ingek! Gyurcsány Ferencnek pedig nem kellene önazonosságot gyakorolni a fiatalokkal, és nem kellene dorgókban mászkálnia. Neki határozottal a visszafogott öltöny a Tuti! Milliárdoshoz illő üzletember megjelenés. Semmi dorgó meg hasonló! És Mercédesz! Ez nagyon fontos! Semmi Audi, ne adj Isten BMW. Nem. Csak is a Mercédesz jöhet nála - náluk számításba!

Közízlés: És a kik a legcsinosabb politikusnők ma Magyarországon?

Alekosz: Véleményem szerint nőknek nem lenne szabad politizálni. Pontosabban lehet, de akkor meg férfiak ne legyenek ott. A házasság szép dolog, de ne az emberek bőrén, szemük láttára éljenek házas életet a nők és a férfiak a Parlamentben. Mert ha egy férfi és egy nő egy légtérben van, abból csak a baj van. Az evolúció, a Világtörténelem és a tudomány is számtalanszor bebizonyította már ezt. Nem is értem, miért vannak együtt ott? A nőt a férfi gátolja, a férfit pedig a nő. A kettő egymást tökéletes diszharmóniával zárja ki az országirányítás hadszínteréről.

Közízlés: Melyik politikus az, akire ha ránézel, azt mondanád, hogy "naaa neeee, ezt nagyon nem kéne erőltetni!". És miért?

Alekosz: Jobb ha egy nőn szoknya és tűsarkú van, gyakorlónadrág és surranó bakancs helyett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Jobbik néha néha bizony bizony túltolja. Legközelebb lovon mennek be Huszáröltözékben kardal az oldalukon? Félreértés ne essék! Nem a politikájukat firtatom. De a kalocsai minta, a gyakorló ruha, a bakancs, egyáltalán nem a politikába való. Vagy legalább is nem a Civil politikába. Mert a katonai politizálás az egy egészen más dolog.

Közízlés: Régebben nyilatkoztad, hogy Gyurcsány Ferenc stílusa és kommunikációja nagy hatással van rád. Ez az öltözködési stílusára is vonatkozik?

Alekosz: Mindenképpen! Gyakorta érzem magam Milliárdosnak, és gyakorta képzelem el, hogy a Rózsadombon van a Villám! Egyszerűen meghozza az étvágyamat Gyurcsány Ferenc látványa! Általában marhabélszín krumplipürével az, amire gondolok akkor, amikor látom Gyurcsány Ferencet. Pár éve, azon a bizonyos Márczius 15.-i havas és hideg napon, egy nagyon hangulatos képet posztolt az otthonából Gyurcsány Ferenc. Azóta is mindig az a hangulat kerít hangulatába minden Márczius 15.-én. Azt hiszem pulóverben volt és egy ablak előtt állt, amit a hó már félig betakart. Melegséget és előkelőséget sugárzott az a kép. Kedvelem Gyurcsány Ferencet! :)

aleko00.jpg

Közízlés: Ha holnap reggel arra ébrednél, hogy országgyűlési képviselő lettél, mit vennél fel a Parlamentbe menet? Változtatnál a jelenlegi stílusodon? Ha igen, mit?

Alekosz: A Való Világban megnyert CHEVROLET CRUZE autóm maradna a szolgálati autó is. Azzal járnám az országot, nem kellene Mercédesz. Ing és nyakkendő lenne mindig rajtam, de zakó az nem! És mindig eredeti bőrtalpú cipőt viselnék! Ugyan is megfigyeltem, hogyan és milyen finom eleganciával ropog a bőr akkor, amikor mondjuk Pintér Sándor végigsétál a Parlament egyik vörös szőnyegén! Szinte érezni a hasított bőr felejthetetlen illatát! Csak bőrtalpú cipő! Sajnos egyre ritkábban lehet hozzá jutni.

aleko01.jpg

Közízlés: Nyilatkoztál olyat is, hogy új életet akarsz kezdeni, politikus akarsz lenni. Erről az ambíciódról már letettél, vagy még tervben van?

Alekosz: Sokat nézem és hallgatom őket. Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Pintér Sándor és Boross Péter az, akik a legfőbb kedvenceim, és nem csak politikai értelemben. A Való Világban gyakorta képzeltem magam Gyurcsány Ferencnek, egy egy vita alkalmából való érvelésem közepette. Amikor vidéken vagyok, mondjuk egy disznótoron, akkor pedig Orbán Viktor vagyok belül. Boross Pétert akkor szoktam érezni, amikor valaki nagyon Tisztelettudó velem szemben, és az által kihozza belőlem is a magasabb fokú kulturált kommunikációt. Boross Péter sohasem volt rest kezet fogni és bemutatkozni az épp aktuális gépkocsivezetőjének. Aki ezt megteszi, az Úr az én szememben! Ő megtette. Pintér Sándorra pedig amolyan telepatikus módon szoktam gondolni egy egy konfliktus kapcsán, amikor is kezelni kell a problémát. Mindent egybevéve, ha holnap be kellene menni a Parlamentbe, úgy érzem semmi gond nem lenne. Legalább lenne egy kis szabadsága az említett Uraknak, mert az ideig én lennék egy személyben: Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Pintér Sándor és Boross Péter. Lennék politikus!

(Képek innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://kozizles.blog.hu/api/trackback/id/tr667584384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nagy Alekosz: Lennék politikus! 2015.06.30. 10:26:01

Véleményem szerint nőknek nem lenne szabad politizálni. Nem is értem, miért vannak együtt ott? A nőt a férfi gátolja, a férfit pedig a nő. A kettő egymást tökéletes diszharmóniával zárja ki az országirányítás hadszínteréről. Interjú.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.30. 11:27:43

Most komolyan? Még viccnek is rossz...

teszt123456789 2015.06.30. 11:32:14

amúgy rákot kaptam ettől a cikktől

Peetee 2015.06.30. 13:11:28

Iszik ez a csávó rendesen?

Matilla 2015.06.30. 14:06:27

@Peetee: Ha gondolod, legközelebb rákérdezek. :)

cardiobascuralis 2015.06.30. 14:28:53

@teszt123456789:
Dorkó. Egyszerű, vékony gumitalpú, félcipő szabású vászon tornacipő.

A cikk elkövetője a helyesírását tekintve kb. Alekosszal lehet egy szinten agyilag.
Bár lehet, hogy Alekosz okosabb nála.

Sosem értettem, mi a lófaszért akar írni az, aki ennyire látványosan nem tud.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2015.06.30. 14:46:56

Alekosz lehetett volna Falus Ferenc Habonya.

encir 2015.06.30. 15:24:44

@cardiobascuralis: egyetértek. Agyhúgykövet kapok már a nagy kezdőbetűs köznevektől.

Kopó 2015.06.30. 15:28:37

Marhabéllszín krumplipürével. Áu. Proletár azért, még ha próbál is nem az lenni.

Matilla 2015.06.30. 15:31:01

@Kopó: Az nem a cordon bleu hasábbal?

Matilla 2015.06.30. 15:39:39

@csunderlik.péter: Isteni kampány lett volna, remélem majd '18-ban!!

Kopó 2015.06.30. 15:56:54

@Matilla: Bélszínhez steak krumpli illik. A cordon bleu hasábbal legalább nem játssza meg magát.

Saar Jacques 2015.06.30. 16:05:33

Alekosz rövid jellemzése:

Látszat és láttatás, Büszkeség és balítélet, Sok hűhó semmiért, Nyomorultak...... és mégis mozog!

( lehetne kidolgozottabb is, de próbáltam összeszedettlenségemmel is Alekoszra utalni ) :D

Matilla 2015.06.30. 16:33:57

Több tiszteletet Alekosznak! :)

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2015.06.30. 17:23:27

@Matilla: Már Falus Ferenc tavalyi vizes performanszát is előkelő helyen választottuk be a 2014-es közéleti top tenbe:

cspg.nolblog.hu/archives/2014/12/18/Top_10_2014_kozeleti_csucsesemenyei/

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2015.06.30. 17:38:54

kb a cikk felénél esett le, hogy ez egy hírcsárda féleség, az addigiakat még kinéztem allokuszból, de végére a cikk írója bedobta a gyeplőt a lovak közé :)

Matilla 2015.06.30. 17:40:44

@mrbloodbunny: Nem hírcsárda, az interjú teljesen komoly.

ipari ivógéptanács 2015.06.30. 19:01:45

Alekosz valamit már elért, az itt kommentelőkkel szemben, mármint hogy országos híresség, aztán most hogy teljesen hülye vagy a legnagyobb király, az már más kérdés.

bálnalovas 2015.07.05. 08:20:48

@ipari ivógéptanács:
Az, hogy ez a primitív barom bármit is elért, nem az ő érdeme, hanem egy ország szégyene.

jaguármancs 2015.07.05. 18:30:43

2018-ban ha Nagy Alekosz csupakosz jelöltetné magát akkor kollektíven szavazzuk meg őt miniszterelnöknek. Jó lenne ha Alekosz pártot alapítana.Vagy csak a szája jár? Legyen belőle politikus.Nem lenne rosszabb mint a mostaniak.
süti beállítások módosítása