Közéleti stílus- és divatblog

Közízlés

Közízlés

Sebaj, Tóbiás!

2015. június 24. - Matilla

"Halihó, itt a Trendőrség, kezeket a magasba! Tóbiás József, Ön le van tartóztatva közízlés ellen különös kegyetlenséggel elkövetett erőszak alapos gyanúja miatt! Jogában áll hallgatni. Bármi, amit mond, felhasználható Ön ellen a bíróságon!"

Számos oka van annak, amiért soha sem szavaznék a szocialistákra. Az egyik ilyen ok Tóbiás József minősíthetetlenül otromba öltözködése. Nem tudom, hogy ő maga válogatja-e össze mókás outfitjeit, esetleg Rába Tímea a stylistja, aki élete párjaként nemcsak vetkőzteti, hanem öltözteti is.

Kezdjük az elemzést a legenyhébb botlásokkal!

Az alábbi képen Tóbiás próbálta preppy-re venni a figurát, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ez a stílus egyébként a felső-középosztálybeli angolszász egyetemistákon kívül senkinek sem áll jól. Mindegy, talán ez még megbocsátható lenne.

tobias004.jpg

Remélem, mindenkinek feltűnt a szocialista pártvezér különös fixációja a vállra vetett pulóverek iránt! Az alábbi öltözékben Tóbiás úgy néz ki a szív felett megkötött piros pulcsiban, mint valami csillebérci úttörő a jellegzetes nyakkendőben. Már csak a mellkasán csüngő síp hiányzik róla és máris jelenthet a Mókus örsnek!

tobias005.jpeg

Tóbiás 'Mr Grey' József egy 90-es éveket idéző zakóban. Nem csoda, hogy azt a korszakot választotta a nosztalgiára, amikor még a csúcson volt a pártja! Már csak Horn Gyula búskomor szelleme hiányzik a képről!

tobias002.jpg

A Szocialista Szürke Ötven Árnyalata: Tóbiás József a Karácsony Gergővel való vidám pózoláshoz egy fényes, túlméretezett öltönyt választott. Komolyan mondom édeseim, ettől a képtől teljesen feltöltődtem elektrosztatikusan! Az összedörzsölődő műszálas vacakba csomagolt combok olyan szikrákat indukálhatnak járás közben, hogy szegény Nikola Tesla ha még élne és látná, maga alá vizelne a csodálkozástól!

tobias006.jpg

A végére hagytam a legsúlyosabb ízlés ellen elkövetett bűnöket! Arra kérem a gyengébb idegzetű olvasóimat, hogy ne görgessenek lejjebb! Ilyen csúnyabarna kordbársony zakókat utoljára a 90-es évek végén láttam magyar-filozófia szakos hallgatókon a Múzeum körúti antikváriumok környékén. Komolyan mondom, hogy borzasztó! A szín, a fazon, az anyaghasználat. Külön-külön is minősíthetetlenek, de egyszerre, egymással kombinálva maga az esztétikai értelemben vett terrorcselekmény!

tobias003.jpg

Úgy látszik, a ronda kordbársony zakót lehet még hova tetézni egy snassz, szürke garbóval viselve. Ez az outfit egészen Gru-szerű megjelenést kölcsönöz a pártelnöknek.

tobias001.jpg

Hot or not? Kommentben írjátok meg, hogy milyen büntit szabnátok ki Tóbiás Józsefre ízléstelenség miatt! Puszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozizles.blog.hu/api/trackback/id/tr387569818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky 2015.06.25. 09:50:46

Szerintem viselje egy hétig, Peterdi Pál egy hétig viselt garbóját!

Matilla 2015.06.25. 10:17:03

@Rocky: Kreatív, bár az én rózsaszín bolyhos lelki világomnak egy kicsit erős. :)

Matilla 2015.06.28. 20:11:42

Nem, nem a Dopeman :D
süti beállítások módosítása