Közéleti stílus- és divatblog

Közízlés

Közízlés

Nézünk mint a moziban

2015. június 25. - Matilla

Hoffmann Rózsa, az Oktatási Reformok Nagyasszonya általában hozza a tőle elvárható szigorú, vidéki, konzervatív iskolaigazgatónős imázst. Amikor azonban nem, akkor szemmel láthatóan a hollywoodi filmekből merít ihletet, legalábbis ami az öltözködését illeti! Az alábbi képen elrejtettem három apró különbséget, megtaláljátok őket?

hoffmann0003.jpg

Az egykori köznevelésért felelős államtitkár asszony azonban nemcsak Django és Sir Austin Powers nagy rajongója. Rengeteg kritikusa szerint ő a megtestesült magyar Dolores Umbridge. Számomra nem teljesen egyértelmű, hogy megosztó, sokat bírált oktatáspolitikája vagy a külsőségek miatt ragadt rá ez a név! Döntsétek el Ti!

hoffmann0004.jpg

Hoffmann Rózsa sokoldalú személyiség! Ha kell, akár a gengszterfilmekből is bátran elles egy-két divattippet!

hoffmann0002.jpg

A Parlamentben eszelős tekintetű Tony Montanaként felszólalva akár azt is mondhatta volna, hogy: "Say hello to my little education reform!". Szerencsére a felszólalást követően nem lőtte romhalmazzá kokainmámorban úszva az Országgyűlés Kupolatermét!

hoffmann0001.jpg

Kedves tanárok, diákok! Soha ne b*szakodjatok Hoffmann Rózsával! Szerintetek kinek a bőrébe bújik legközelebb? Írjátok meg bátran kommentben!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozizles.blog.hu/api/trackback/id/tr427570252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2015.06.27. 11:50:11

A második valami tévedés lehet, de a többi tagadhatatlan.

Várom a Tomb Raider-es szettet.

ƃáןıʌ ʇʇoʇípɹoɟ 2015.06.28. 13:02:22

Oszt a második hogyan keveredett oda? Ezzel az erővel Rumcájszot is oda lehetett volna biggyeszteni...

Matilla 2015.06.28. 20:12:31

A második kép esetén a belső tulajdonságokat is figyelembe vettem. Így.
süti beállítások módosítása